Gulášek pro zahradníka
31. 8. 2011
Suroviny:
Vepřové maso (plecko, kýta, krkovička) podle strávníků, olej, cibulka, kousek uzeného libového bůčku, sterilovaný hrášek, sterilovaná kukuřice, vejce uvařené natvrdo, mrkev, různá paprika na proužky, kostka hovězího bujónu, hladká mouka, sůl, pepř
Postup:
Maso nakrájíme na kostky, cibulku nasekáme najemno. Na oleji zesklovatíme cibulku a přidáme vypražit na kostičky nakrájený bůček. Přidáme maso, osmahneme, podlijeme vodou, přidáme kostu bujónu a necháme dusit téměř do měkka.
Před dohotovením přidáme hrášek, kukuřici, na kostky krájenou mrkev a papriku. Jako poslední přidáme nasekané vejce.
Zahustíme podle chuti hladkou moukou, rozkvrdlanou ve vodě. Zahušťujeme opatrně. Necháme chvilku povařit a nakonec osolíme a opepříme podle chuti.
Náhledy fotografií ze složky Maso vepřové
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář